+36 70 599 1208
profivillanyszerelo@gmail.com

Villanyszerelés árak

Munkadíj

A hiba ismeretében tudunk megközelítő összeget megadni Önnek. Viszont ehhez a hiba megállapítása szükséges a helyszínen, de már ez is díjköteles. Hétvégén és Munkaszüneti napokon, vagy 17 órától reggel 9 óráig emelt díjszabással dolgozunk gyorsszerviz jelleggel.

Hogyan rendelheti meg szolgáltatásunkat?

Hívja fel villanyszerelőnket vagy ügyintézőnket : KAPCSOLAT

Címet és az időpontot egyeztet Önnel.

A villanyszerelő a megbeszélt időpontban és helyszínen megállapítja a hibát és elhárítja azt. A hiba pontos oka tehát a helyszínen derül ki, így a villanyszerelő a helyszínen állapítja meg a pontos árat a szerelés végeztével mivel a szerelés közben jöhetnek nem várt problémák, ha az alapszerelés, vagy a lakás régi, nem a teljes kivitelezést mi végeztük, így pontosan biztosra nem megállapítható a falban lévő vezetékek állapota. A fizetés készpénzben, bankártyával, vagy elektronikus fizetéssel történik a villanyszerelőnél (ha bármely elektronikus fizetést választja, kérem telefonban előre jelezze). Természetesen munkánk garanciális, így ha a későbbiekben hiba lépne fel ismét, jövünk és díjtalanul elvégezzük a villanyszerelést.  A munka nagysága nem arányos az árak növekedésével. A szaktudásunk határozza meg a munka idejét, miszerint mi a nehezebb feladatokat is gyorsabban megoldjuk így nem jogos ha óradíjban számolnánk. Példa ha óradíj számolás szerint 10 Ft egy óra, ezt két szerelő fél óra alatt oldja meg ez akkor ez 5 forint, ez nekünk nem megfelelő, de ha egy szerelőnek két órába telik egy feladat, az önnek 20 forint, így meg ön felé nem lenne korrekt, ezért választjuk az aranyközéputat. Mi gyorsan és jól dolgozunk, ön pedig a szaktudást fizeti meg. Tehát NEM óradíj alapú az elszámolás.

Felmerülő kérdések és példák:

Mennyiért szerelnek fel egy lámpát?

A kérdés milyen lámpát, van egyszerű felszerelhető lámpa az alapdíjas, van bonyolult csillárventilátoros, vagy több elemből összetevődő. De egy lámpa nem a darabárat jelenti, nyilván több lámpa többe kerül.

Mennyi egy darab konnektor felszerelése?

Ha a konnektor csak egy darab, ez is alapáras, de itt sem kell az alapárat megszorozni a darabárral, viszont ha a szerelés régi és a cserénél adódnak problémák, ennek tekintetében az ár változhat.

Nincs áram a lakásban, hirtelen sötét lett ez mennyibe kerül?

Erre a legnehezebb válaszolni, a hibától függ, a hiba megtalálásának idejétől, ez pedig a mi hozzáértésünk függvénye. Ezért szükséges a kiszállási díj, mert mi sem dolgozhatunk ingyen, ha a hiba nem elhárítható azonnal, ezt a díjat előlegként beszámoljuk.

Az itt leírt árak, csak tájékoztató jellegűek!

Minden munka egy kihívás, amit legjobb minőségben, ár érték arányban oldunk meg.

A minimális munkadíj, minden esetben tartalmaz egy egyszerűbb javítást, vagy egy kisebb munkát, és valamennyi alkatrészt ha ez az alkatrész néhány ezer forintból kijön.

Minimális munkadíj normál munkaidőben 45.000 Ft és 150.000 Ft között, kissebb munkák esetén, amit azonnal meg lehet oldani, ez az ár függ a munka kivitelezéshez szükséges szaktudástól, és a munka nehézségétől! A munka értékét fizeti meg, kreativitás, hozzáértés, helyzet megoldó készség, felkészültség, szakmai tapasztalat.

Kiszállási díj 15.000 – 30.000 Ft között.
Minimális gyorsszolgálati : Kiszállás 35.000 Ft. Munkadíj 85.000 Ft tól, ha azonnal elvégezhető a munka 250.000 Ft alatt van, ha nem akkor előlegként beszámítom.
A minimális munkadíj munkaidőn túl és szabadnapokon ünnepnapokon : Kiszállás 35.000 Ft Munkadíj : 90.000 Ft – tól. 250.000 Ft ig.
Néha kiállás árát kérdezik lakásfelújítás esetén : 50.000 Ft megközelítőleg, minimálisan.
Ha lakásfelújítás négyzetméter árára lenne kíváncsi az 20 – 50.000 Ft körüli.

Normál munkadíj munkanapokon 9-17 óráig. Ha azonnali segítségre van szüksége, az is gyorsszolgálat.

Legtöbb esetben azonnal tudunk menni, mivel 99 százalékban gyorsszolgálatban dolgozunk.

Az árak bruttó munkadíj alap árak, amik nem tartalmaznak esetlegesen felmerülő járulékos költségeket.

Tisztelt közös képviselők! Az árajánlat nem ingyenes!

Hívjon most!