Villanyszerelés árak
tel: 06-70-5991208

Munkadíj

A hiba ismeretében tudunk megközelítő összeget megadni Önnek. Viszont ehhez a hiba megállapítása szükséges a helyszínen, de már ez is díjköteles. Hétvégén és Munkaszüneti napokon, vagy 17 órától reggel 9 óráig emelt díjszabással dolgozunk gyorsszerviz jelleggel.

Hogyan rendelheti meg szolgáltatásunkat?

Hívja fel villanyszerelőnket vagy ügyintézőnket : KAPCSOLAT

Címet és az időpontot egyeztet Önnel.

A villanyszerelő a megbeszélt időpontban és helyszínen megállapítja a hibát és elhárítja azt. A hiba pontos oka tehát a helyszínen derül ki, így a villanyszerelő a helyszínen állapítja meg a pontos árat a szerelés végeztével mivel a szerelés közben jöhetnek nem várt problémák, ha az alapszerelés, vagy a lakás régi, nem a teljes kivitelezést mi végeztük, így pontosan biztosra nem megállapítható a falban lévő vezetékek állapota. A fizetés készpénzben történik a villanyszerelőnél. Természetesen munkánk garanciális, így ha a későbbiekben hiba lépne fel ismét, jövünk és díjtalanul elvégezzük a villanyszerelést. Az árak nettó munkadíj alapárak, amik nem tartalmaznak esetlegesen felmerülő járulékos költségeket. A munka nagysága nem arányos az árak növekedéséve. A szaktudásunk határozza meg a munka idejét, miszerint mi a nehezebb feladatokat is gyorsabban megoldjuk így nem jogos ha óradíjban számolnánk. Példa ha óradíj számolás szerint tizenötezer egy óra, ezt két szerelő fél óra alatt oldja meg ez akkor hétezer ötszáz forint, ez nekünk nem megfelelő, de ha egy szerelőnek két órába telik egy feladat, az önnek harmincezer forint, így meg ön felé nem lenne korrekt, ezért válasszuk az aranyközéputat. Mi gyorsan és jól dolgozunk, ön pedig a szaktudást fizeti meg.

Felmerülő kérdések és példák:

Mennyiért szerelnek fel egy lámpát?

A kérdés milyen lámpát, van egyszerű felszerelhető lámpa az alapdíjas, van bonyolult csillárventilátoros, vagy több elemből összetevődő. De egy lámpa nem a darabárat jelenti, nyilván több lámpa többe kerül.

Mennyi egy darab konnektor felszerelése?

Ha a konnektor csak egy darab, ez is alapáras, de itt sem kell az alapárat megszorozni a darabárral, viszont ha a szerelés régi és a cserénél adódnak problémák, ennek tekintetében az ár változhat.

Nincs áram a lakásban, hirtelen sötét lett ez mennyibe kerül?

Erre a legnehezebb válaszolni, a hibától függ, a hiba megtalálásának idejétől, ez pedig a mi hozzáértésünk függvénye. Ezért szükséges a kiszállási díj, mert mi sem dolgozhatunk ingyen, ha a hiba nem elhárítható azonnal, ezt a díjat előlegként beszámoljuk.

Az itt leírt árak, csak tájékoztató jellegűek.

A minimális munkadíj, minden esetben tartalmaz egy egyszerűbb javítást, vagy egy kisebb munkát, és valamennyi alkatrészt ha ez nem haladja meg az egy két ezer forintot.

Minimális munkadíj normál munkaidőben 10000 Ft és 50000 Ft között. Kiszállási díj 15000 Ft
Minimális gyorsszolgálati munkadíj munkaidőben : Kiszállás 20000 Ft. Munkadíj 10000 Ft tól.
A minimális munkadíj munkaidőn túl és szabadnapokon ünnepnapokon : Kiszállás 20000 Ft Munkadíj : 10000 Ft
Néha kiállás árát kérdezik lakásfelújítás esetén : 20000 Ft megközelítőleg, minimálisan.
Ha lakásfelújítás négyzetméter árára lenne kíváncsi az 15 – 20000 Ft körüli.

Normál munkadíj munkanapokon 9-17 óráig.
Az árak nettó munkadíj alapárak, amik nem tartalmaznak esetlegesen felmerülő járulékos költségeket.

Tisztelt közös képviselők! Az árajánlat nem ingyenes!